mandag 1. juni 2009

Yoland er pakket


Pakka og klar. Var god plass til Kwame Yoland.

I dag reiste vi fra Banko. Det var hardt aa ta farvel med barna. Etter 6 mnd. har vi faatt et godt forhold til barna og folk i Banko. Siste dag paa skolen tok vi med ballonger som vi delte ut i klassene. Det var god stemning og mange satt igjen etter skolen for aa faa. Vi hadde ogsaa en avslutning med rektoren og learerne paa den vid. skolen. De hadde sydd skoleuniformer som vi fikk. Da sondagen kom var det plutselig i overkant mange barn som tok turen innom. Rykte hadde gaatt, saa da stilte de opp. Vi delte ut presanger og hadde brus og kjeks. Da kvelden kom var det ansiktsmaling, stjerneskudd og en siste gang med bingo (som har blitt en slager).


"The king" blir brukt til aa straffe elevene.


Siste dag paa skolen


Noen av de nye pultene. Rektoren smiler foer og etter at en tar bilde.


Gruppebilde utenfor barnehjemmet


Ansiktsmaling

Vi er naa i Accra og reiser herfra videre til Axim. Der skal vi nyte siste del av oppholdet i Ghana foer vi reier hjem i neste uke.

6 kommentarer:

Trine sa...

Jonas!
Tusen takk for kort. Dæ va kjekt å få. Glede mæg vilt te å spæla foball mæ dæg igjen. I går bada æg på Tjoatjørn. Då sa æg te Hilde: Ååå, glede mæg te Jonas ska værme å bada i Tjoatjørn. Då sa Hilde: Du kan jo tru han gidde dæ itte han he bada i oasane i Afrika. He du bada i nogen oasa der borte??? Glede du dæg te å bada i Tjoatjørn? Æg glede mæg jaffal te å sjå Unbroskonå!! Snakkes snart!!!!

Hilde sa...

Jonas!
Keffor he ikkje eg fått kort??? :D
Glede meg te å spela foball med dåkk. Satse på at det bjynne litt seinare nå så du he tevent deg afrikansk tid. Eg glede meg te du ska bada i Tjoatjørn. Det kan ver litt glasskår der, så det kan vera lurt å ha på Unbro-skonå.
Snakkessssss. God tur heim.

Anonym sa...

Glede meg til fotball! Bading i Tjoatjorn blir det nok ikkje noge av. Syns me maa holda oss til Aasen som blei kaara til beste badeplass. Har faatt beskjed fleire gonger her at afrikansk tid ikke eksistere lenger (stemmer jo ikkje heilt). Har tevent meg til aa staa opp tidlig med radio paa og barn som er tidlig oppe, saa satse paa at du er klar sann i 5-6 tia (ca. 9 afrikansk tid). Kos deg!

- Jonas

Anonym sa...

Misunne dokker veldig my for seks måneda i Afrika som har virka fantastisk, spennanes og givanes!

Unntaksvis livsforlenging sa...

Nå fekk æg endå meir lysst på sommarfærie :-) Glede mæg te å treffa dåkke igjen. Satse på at dæ blir bildeframvisning, og historiefortelling. Kosa dåkke dei siste dagane.

Anonym sa...

Hei Jonas!
20 år går jammen fort! Gratulera med 20 års dajen! Tenk å feira dajen i Afrika;).Ha ein fin dag og nyt dei siste dagane i Axim. Me står klar på Sola den 12.
Klem fra Marie, mor og far:D